Welkom op de website van MoteZ 

Voelt u zich niet zo lekker in uw vel? Vindt u het lastig om op te staan en uw dag zinvol in te delen? Kijkt u niet meer om naar uw post? Stapelen rekeningen zich op? Kan u door medische of psychische klachten uw leven niet meer naar behoren inrichten? Dan heeft u wellicht behoefte aan individuele ondersteuning.

Soms heeft u wat extra ondersteuning nodig om uw dagelijkse zaken weer op te pakken. Deze hulp heeft u nodig omdat u dit (tijdelijk) 
zelf niet kunt doen. Het kan ook zijn dat u vaker dan voorheen dingen vergeet. 

Met individuele begeleiding zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk zelf uw zaken kunt blijven regelen. De ondersteuning is er op gericht om de zelfredzaamheid te stimuleren en te behouden waar mogelijk. MoteZ staat voor professionele ondersteuning op maat, waarbij rekening wordt gehouden met de balans tussen draagkracht en draaglast. Afhankelijk van uw vragen komen wij  langs voor een kennismakingsgesprek bij u thuis, waarin wordt besproken wat uw wensen zijn, wat u van ons als ondersteuner kan verwachten en waar ondersteuning wenselijk is.


Voor wie: 

Wij bieden professionele ondersteuning aan volwassen vanaf 18 jaar en ouder die hulp en advies kunnen gebruiken. 
De zorgvraag kan betrekking hebben op verschillende levensgebieden zoals financiën, dagbesteding, huiselijke relaties, geestelijke gezondheidszorg, lichamelijke gezondheid, en huisvesting. Afhankelijk van de vraag kan onze ondersteuning zich op één of meerdere van deze levensgebieden richten.  

Problemen die men kan ervaren zijn: 

  • Stress / piekeren of psychische overbelasting

  • Thuis situatie niet meer kunnen overzien, er is sprake van over bevraging

  • In een isolement raken

  • Men krijgt problemen met het geheugen of er is sprake van ouderdoms dementie

  • Moeite om een goede dagindeling te vinden

  • Financiële problemen/ schuldhulpverlening

  • Er is sprake van een veranderd leven (NAH)

Ambulante ondersteuning kan helpend zijn om weer grip te krijgen op uw eigen leven. Wij zoeken samen met u naar mogelijkheden om de situatie te verkennen. Naarmate het beter met u gaat, doen wij stapjes terug. Wij zijn er voor u, zolang dat nodig is.